Werkwijze van een newborn fotoshoot
Een newborn fotoshoot vindt plaats tussen de 5e en de 15e dag na de geboorte. Ze slapen dan nog heel erg diep zodat ik ze makkelijk in allerlei poses kan leggen, en het huidje is vaak nog glad en gaaf.


Duur van de fotoshoot
De fotoshoot van een newborn neemt ongeveer 2 á 3 uur in beslag. Soms slaapt de baby onmiddellijk en soms duurt het iets langer. We nemen daar in alle rust de tijd voor. We zullen er alles aan doen om het zo aangenaam mogelijk te maken en ook de veiligheid staat voorop.

 

Fotoshoot in de studio of op lokatie
Het liefst doe ik de fotoshoot bij mij in de studio, zo heb ik alle spullen bij de hand en hebben we de ruimte. Het is ook mogelijk om tegen een kleine vergoeding bij jullie thuis komen. Als er eventueel nog broertjes of zusjes op de foto willen, is het wel belangrijk dat er een volwassene meekomt om na de gezamenlijke shoot de oudste kinderen alvast mee naar huis te nemen, zo kunnen we in alle rust de shoot laten verlopen. Er kunnen maximaal twee volwassen aanwezig zijn tijdens de shoot. Dit geldt ook voor een shoot op locatie (thuis)

 

Hoe gaat de fotoshoot in zijn werk
Het fijnste is voordat jullie aankomen in de studio dat de baby een heerlijk warm badje heeft gehad en vlak voor de shoot thuis of in de studio een voeding krijgt zodat de baby daarna in alle rust kan gaan slapen. We nemen daar ruim de tijd voor, de baby heeft alle regie in handen en daar passen wij ons op aan.
Er zullen foto's gemaakt worden met allerlei accessoires en in verschillende poses. Ik kan niet garanderen dat alle poses aan bod komen, dat verschilt per sessie. Om mijn eigen stijl te creëren en te behouden, werk ik alleen met mijn eigen kledingsetjes. Uiteraard kunnen we in overleg altijd rekening houden met jullie wensen en ideeën. Als je zelf iets leuks gezien hebt op internet, laat je het mij van te voren weten, en kijk ik of ik daar op kan inspringen.

 

Nabewerking
Binnen drie weken na de newborn shoot worden de beste foto's door mij uitgekozen en globaal bewerkt. Jullie kunnen er de opgegeven aantal uitkiezen en bewerk ik ze verder zodat ik ze via Wetransfer in hoge resolutie kan doorsturen.


Wanneer maak je een afspraak

Heb je interesse? Dan is het aan te raden om tijdens je zwangerschap al contact op te nemen, zodat ik ongeveer weet wanneer ik jullie kan inplannen.